January 23, 2016

hihi

Hai. Tiba-tiba dah masuk tahun 2016 kan? Aku rasa macam nak delete je blog ni, yela sekarang pun bukan buat pape dekat sini, nak menulis pun malas, tapi tulah, rasa sayang la pulak.. :-P lagipun aku start blog ni lama dah, tahun 2008, masa tu budak-budak lagi, baru 16 tahun, sekarang aku dah 24 tahun dah :'D Hmm, how time flies by so fast! O.O 


Lamanya tak menulis kat sini :P adalah nak dekat 4 tahun. Ni kalau blog ni macam sejenis roti gardenia, mesti dah berkulat teroxxx nii. Hahaha. Last aku tulis kat sini masa tengah nak habis diploma, sekarang ni aku tengah nak menghabiskan sisa baki degree pulakk, :'D


Tinggal 1 sem je lagi untuk settlekan Fyp2, then intern, then boleh la lompat-lompat pakai jubah konvo sambil baling topi konvo ke langit. Ecehhh, feeling-feeling sangat kan. Lol! :-P Korang doakan aku berjaya habiskan degree by next year okay, since aku pun dah penat lagi letih nak habiskan study ni. Serius aku dah tak sabar nak habis belajar. Kahkah. Aku nak sambung master pulak.... tak sabarrrrr. *konon* :-P


Okay laa, nak pergi panjat gunung. Jumpa lagiii. (itu pun kalau aku masih rajin la kan, muehehehe :P) Byeee! ♥♥♥



August 1, 2012

Semester 5


hehehehe, i'm the happiest girl in the world (n_n)


Seronok sangat kelas 3 hari je. Yeayy! First time takde kelas straight sampai Jumaat, so excited lebihh. Mwehehehe =p kelas baru start minggu ni, belajar dalam bulan puasa :'D


Semester ni semester last kat UniKL. Semoga yang baik - baik saja for my final year,hehehe =) Aminn.


Happy fasting, bloghearts